RING OSS - 021-372 45 83

Stängsel Västmanland

RING OSS - 021-372 45 83

Grindar & bommar

Vi hjälper dig med grindar och bommar.

Vi är proffs på stängsel i Västmanland, grindar och bommar. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig. Tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi snabbt göra en överblick på vad som passar bäst var.

Tveka inte att kontakta oss redan idag om du har bestämt dig för ett stängsel i Västmanland eller vill ha grindar och bommar på byggarbetsplats, inom kommunen eller på någon annan typ ar industri. 

Vi reparerar, sätter upp och underhåller

Det händer att stängsel i Västmanland går sönder och det kan bero på flera olika faktorer, bland annat ålder, yttre påverkan eller någon typ av skadegörelse. När funktionen blir nedsatt har vi de verktyg som behövs för att reparera, röja och sträcka stängsel i Västmanland, stolpar och grindar och bommar, på ett effektivt sätt. Vi kan alltid vara snabbt på plats, oftast inom 24 timmar, för att underhålla och reparera ditt stängsel i Västmanland. Vi erbjuder även serviceavtal för att dina stängsel i Västmanland ska kunna underhållas kontinuerligt. I avtalet kommer vi överens om hur snabbt vi ska vara på plats och hur ofta du vill ha besök av oss för att se över dina stängsel i Västmanland.

Olika typer av grindar och bommar:

  • Skjutgrind.
  • Slaggrind.
  • Vikgrind.
  • Bommar.

Kontakta oss om du vill ha ett nytt stängsel i Västmanland, eller om du vill att vi underhåller eller lagar ditt befintliga. Vi hjälper dig även om du är intresserad av grindar och bommar.